ACTES FILÀ MARROCS JULIOL I AGOST 2013
Sarsuela i Festa Panellet Junta Festes

Estimat/ada soci/a, amb la present volem comunicar-te els actes que celebrarem durant el mes de juliol, principalment amb motiu de la Festa del Panellet de l’Associació de Festes de Moros i Cristians Sant Blai, en les dates que a continuació detallem:

1.- DISSABTE 6 DE JULIOL

A les 22:00 h. tindrà lloc la tradicional Sarsuela al carrer (davant del Maset). El ticket es podrà comprar al Maset els dies 8 de juny (panellet Suavos) i els diumenges de 12:00 h. a 14:00h., durant la Ratlla de la Misèria (a partir del dia 8 juny). PREU MARROCS: 20 € / PREU NO MARROCS: 25 €

 

2.- DISSABTE 27 DE JULIOL

A les 22:00 h. a la plaça de l’Ajuntament es celebrarà el tradicional sopar de Paelles. Tot aquell soci/a què vulga participar-hi, haurà de comprar el ticket (tant per sopar paella com per sopar entrepà). Es podrà comprar els tickets al Maset fins el 21 de Juliol. PREU MARROCS: 2 € / PREU NO MARROCS: 5 €

3.- DISSABTE 3 D’AGOST

- Des de les 18.00 h. i fins l’hora de sopar: jocs i activitats per als xiquets i xiquetes, davant el Maset. - A les 20:00 h. Missa del panellet de l´Associació de Festes de Sant Blai. - A les 22:00 h. sopar “baix braç” al carrer (davant del Maset), seguidament desfilada des del Pont de Sant Blai. El sopar estarà amenitzat per un grup de músics de La Lira de Quatretonda. La Filà organitzarà per a eixa nit un sopar de còmpul per a tots els interessats (preu: 12 €) – Interessats comunicar-ho a algun/a membre de la junta. A partir d’esta nit,, es posarà a la venda la Loteria de Nadal dels Marrocs (dècims i participacions).

4.- TROFEU FÚTBOL INFANTIL “FESTA PANELLET”

Els xiquets i xiquetes de la Filà que vulguen participar al Torneig de Fútbol Infantil de Filaes (edad màxima: 11 anys i mínima 5 anys amb l’autorització escrita dels pares), els pares hauran de comunicar-ho abans del dia 8 de juny al correu: alboret@gmail.com (Javi Pascual). Aprofitem per a saludar-te molt atentament, i al mateix temps t’informem que la resta d’actes els podràs trobar al programa de mà que editarà l’Associació de Festes de Sant Blai.

LA JUNTA

 

Bocairent, 20 de maig de 2.013

28-05-2013
BERTA MOLINA I LUCIA ALARTE, CAPITANA I ALFERES DELS MARROCS PER A 2014
Després del canvi de bandes del passat 5 de febrer

Des del passat 5 de febrer, dia del Santo Cristo, després del canvi de bandes, Berta Molina és la Capitana dels Marrocs per a les properes festes i Lucia Alarte l'Alferes. Les festes de 2013 ja han acabat, i ho fan amb un balanç positiu per a la nostra filà, marcades per l'alta participació a tots els actes i pel bon oratge. Amb el "sopar de les sobres" de dissabte 9 de febrer, iniciem ja el compte enrere per a les festes de 2014. La propera cita festera, a banda dels panellets de cada mes, la tenim amb la Processó del Divendres Sant, a la que els components de l'Esquadra Oficial de Negres, trauran a la processó la imatge dels Marrocs: La Magdalena.

10-02-2013
DISSABTE 12 DE GENER: SOPAR AL MASET I DESFILADA MARROCS
Amb motiu de la vespra de la Publicació

Dissabte 12 de gener, com és costum ja des de fa anys, els Marrocs i Marroques desfilarem pels carrers del centre de Bocairent, acompanyants per dues bandes de música, amb motiu de la vespra de la Publicació.

L'endemà, després de la Publicació hi haurà el tradicional dinar de la Publicació, amb les paelles que prepararan els Cuiners dels Marrocs i després de dinar, la filà retrà homenatge als 3 marrocs que complixen 50 anys de festers en actiu: Jaime Gisbert, Eladio Molina i Pepe Ferre. Als tres l'enhorabona.

07-01-2013
AVÍS: PAGAMENT PAPERETES PREMIADES LOTERIA NADAL 2012
A partir del dia 15 de gener.

AVÍS: Les Paperetes de la Loteria de Nadal de la Filà de Marrocs de Bocairent, podran cobrar-se a partir del dia 15 de gener, a l'Administració de Loteries de Bocairent.

Per favor, no paseu abans. Recordeu que cada papereta està agraciada amb un premi de 12 €.

Enhorabona a tots els que teniu premi i moltes gràcies per la vostra col.laboració. La Junta.

28-12-2012
ASSEMBLEA ORDINÀRIA FILÀ MARROCS
FESTA AVANT

El proper dissabte 3 de novembre, a les 19.00 h. en primera convocatòria i a les 19.30 h. en segona, tindrà lloc l'Assemblea Ordinària de la Filà de Marrocs, amb el tradicional "Festa Avant". S'ha enviat la convocatòria a totes i tots els socis de la Filà.

Esperem la vostra assistència, donada la importància dels temes a tractar.

 

La Junta

27-10-2012
Registres 1 a 5 de 34

ELS MARROCS JA TENEN PERFIL OFICIAL DE FACEBOOK
Continua així l'aposta de la Filà per les noves tecnologies.

 Entra al perfil oficial de la filà de Marrocs a Facebook i fes click a "Me gusta". Entera't de tot el que pasa a la filà: notícies, història, fotos, vídeos, anècdotes,....

 www.facebook.com/pages/Marrocs-Bocairent-Cultural-Festera/188215577973644

23-06-2012
NOVA QÜOTA PANELLETS
S'estableix una qüota diferent per als socis i per als no socis

 Panellets (per la picadeta, beguda i café i pel servici de maset)

Qüota socis/es: 3 €

Qüota no socis/es: 5 €

10-06-2012
ENVIAN'S FOTOS DE LES FESTES 2012, PER A LA WEB
Pots enviar-les per e-mail a: marrocs@marrocs.com
11-02-2009
AJUDA'NS A ESTALVIAR PAPER I DESPESSES DE CORREUS
Envia'ns un e-mail amb el teu correu electrònic, a marrocs@marrocs.com i t'enviarem allí totes les convocatòries. Moltes gràcies.
11-04-2008
TENS FOTOS ANTIGUES DE LA FILÀ DE MARROCS?
Si ens les deixes escanejar, les guardarem a l'arxiu de la Filà.
11-04-2008